1 Aralık 2014 Pazartesi

Uzaktan Bir Arkadaş

Sizce yalnızlık nedir ?

Bir ağaç dalında tek açan çiçek mi, bir gökyüzünde tek çakan şimşek mi, yere tek düşen yağmur damlası mı , bir sokakta tek yürüyen adam mı olmaktır ? Yalnızlık tek olmak mıdır, yoksa çoğun içinde hiç olmak mı? İnsan tek başına olunca mı yalnızdır yoksa binlerin içinde yok olunca mı?
Yalnızlık bir dost mudur bizim için yoksa düşman mı? Herkesin kendi düşüncesi ve kabulleniş biçimidir tek olmak. Bazıları için en büyük armağan bazıları için en yüce imtihandır. Bu sizin fikrinize bırakılmış bir şeydir insan azın içinde mutlu çoğun içinde kederli olabilir. Yalnızlık her geçen gün içinizi kemiren bir kanserdir lakin bundan kurtulmak sizin elinizdedir her hareketiniz,davranışınız,duruşunuz,sözünüz önemlidir bu kimsesizlik durumu için.



Sizin fikirleriniz nedir sizce yalnızlık bir arkadaş mıdır ?

Yıllardır tüm büyük insanların kaderidir bu niye büyük düşünürler yazarlar şairler 
boşluğu insanlara tercih ederler.Bunca yıldır insanlarda ne kötülük görürler de kendileri soyutlarlar insanlardan.Biz insanlar arasında bu kadar itibar merakı içindeyken onlar nasıl hiç umursamadan önemsenirler.Bence bu fazlaca araştırılması gereken bir konudur.Yalnızlık bir çoğumuz için uzaktan bakılan bir arkadaştır.Yakınlaşmak istediğimiz fakat korktuğumuz bir arkadaş...