18 Ekim 2013 Cuma

Biyokinezi

Biyokinezi (Kas değiştirme,göz rengi değiştirme) nasıl yapılır ?
Yarım saatlik bir meditasyon size yeticektir. Meditasyon rahatlığına ve saflığına ulaştığınız zaman, enerjinin üstünüzden ve içinizden geçmesine izin verin. Vücudunuzun içinde bir enerji iğnesi oluşturun. Onu çok sivri yapın ve keskin olsun. Şimdi genleriniz küçük tüpler içinde hücrelerinizde gezindiğini imajine edin.. Bu iğneye onun görevini ve genlerinizi nası değiştreceğinizi söleyiniz/emrediniz bunu bir süre yapınız. Enerjinizi ve düşüncenizi iğneye gönderin ve genlere geçirmesine izin verin. Enerji iğnesinin açtığı deliği kapamak çok önemlidir, yapmazsanız, istediğiniz genlere ulaşamazsanız. İğne bir kez hücrelerin yanına geldimi, iğnenin küçük bir enerji tanesine dönüşmesine izin verin ve gen değişene kadar ona etki etsin.

Burdan sonra, uyanabilir ve gününüze normal bir şekilde devam edebilirsiniz. Ama henüz işiniz bitmedi herhangi bir iş yaparken tüm gün şunu aklınızdan çıkarmayın " Ben ( ne olmak istiyorsanız ) buyum ". Bunu genler gerçekten değişine kadar devam ettirin hatta mükemmellik için nerdeyse tamamen evrimleşene kadar. 1-2 hafta sonra değişimleri görmeye başlayacaksınız ve sonuçları hissedeckisiniz. Bunla lütfen oynamayın genlerinizi yanlış değiştirmek sizin için gerçekten kötü olur.

DİANA

                                                                  DİANA

Aralık,18,2079

   ''hoşgeldiniz sevgili yardımseverler bugün derneğimizin 20. yılını kutlamaktayız.Daha yeni kurulmuş bir dernek olmasına rağmen bizi buralara kadar getiren sizlersiniz, şuana kadar 30.000 kadar çocuk okula gönderildi evsiz 104.000 çocuk ise yeni açılan yurtlara yerleştirilmekte ama biliyorsunuz acımız büyük van depreminden sonra ne kadar yardım etsekte sokaklarda binlerce hatta milyonlarca çocuk ve yetişkin var.Üstelik burası sadece bir şehir daha dünyada yardım bekleyen sayısız insan var.Bugün ise burada sizin gibi insanların bize 3 yıldır bağış yapmasını kutlamak için bulunuyoruz.Aynı zamanda hepinizin bildiği üzere bu derneği kuran Kraliçe Diana'nında ölüm yıl dönümü şimdi Diana için hazırlanan slaytı izleyelim. ''


haziran,1997

Diana'nın ailesi İngiltere kraliyet ailesindendi,Diana doğmadan önce onun için herşey hazırlanmıştı hatta büydüğünde oturacağı ev bile şimdiden alınmıştı.Bebek doğduğunda herkes ona hayran kalmıştı çimen yeşili gözleri,elma gibi yanakları gün batımı gbi kızıl saçları ve yanaklarının ,burnunun üstüne serpiştirilmiş çilleri vardı.





Fakat o gün Diana 'nın doğumundan sonra kötü bir şey oldu zaten hasta olan annesi ölmüştü.Tüm aile bu ötü haberle yıkılmıştı.Kızının Prens Harold ile evlenmemesini isteyen İspanya kralı bu haberi duyunca iyice çileden çıkmıştı.

yıl 2000 mayıs 16

İspanya ve İngiltere arasında bir savaş çıkmıştı.3 senedir devam eden bu savaş daha yeni bitmişti.Diana'nın babası ise savaş sırasında yakalandığı beyin humması nedeniyle ölmüştü.Küçük kız üç yaşında hem annesiz hemde babasız kalmıştı.Büyüyene kadar Diana'yı babasının kız kardeşi büyütecekti bu babasının vasiyetlerinden biriydi.Diana yavaş yavaş büyüyordu,dersleride fazlalaşıyordu ''yüzme,bale,fransızca,matematik,tarih,ingilizce,edebiyat,piyano,keman vb.'' dersler görüyordu matematik ve tarih öğretmeni Diana'nın disleksi hastası olduğunu düşünüyorlardı çünkü bazı konuları kaç kez anlatırlarsa anlatsınlar Diana anlamıyordu buna rağmen yaşıtlarının seviyesinin üstündeydi.Günler böyle geçip gidiyordu nisan ayındaydılar Diana çok heycanlıydı eğer öğretmenlerinden yüksek not alabilirse yazın New York'a gidecekti. New York'u kitaplarda duymuşdu resimlerini ilk gördüğünde o şehire aşık olmuştu resmen sanki onun için yaratılmıştı bu şehir..





temmuz 12
 New York City'ye gelmiştim hatta iki haftadır buradaydım.Burada anlatamayacağım kadar güzel şeyler vardı hepsi beni benden aldı fakat konumuz bu değil.Biliyorsunuz kraliyeti halamlar yönetiyordu,fakat halamın küçük kardeşi (biz ona küçükbey jervie deriz )kafayı yemiş ve halamı vurmuş işte bu yüzden ispanya yolundayız. Açıkcası dedemleri pek tanımam zaten sevdiğimde söylenemez. 
                                                           1hafta sonra
Dedemlerin yanına gelmiştim aslında burası o kadar da kötü değildi ama yinede mutsuzdum dedem beni pek sevmemişti.buradaki çocuklar benimle dalga geçip duruyordu onlara bunun kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalıştığımda ise gülüyorlardı. Burası çok sıkıcıydı buradaki insanlar sanırım hiç okumuyordu.
Bana küçük bir oda vermişlerdi yemeğimi bile bu  odada yiyordum.Dışarı çıkmama izin vermiyorlardı,okula bile gitmiyordum bir  bakıma burada esir kalmıştım. Aslında buradan kurtulmak için bir planım vardı.Şato'da ki iyi bir hizmetçi dedemden izin almıştı.Eğer yemek işlerine yardım edersem haftada 1 gün kütüphaneye gidebilirdim.Kütüphaneye gittiğim zamanlar ilk başta çocuk haklarını okumaya başladım belki işime yarayan bir şey bulabilirdim.
 2005
 Çocuk haklarında bulunan şikayet hakkından yararlanarak bir dava açtı ve Diana mahkeme kararına göre İngiltereye geri gönderildi burayı gerçekten çok özlemişti.Ailesinin ona küçükken aldığı eve yerleşmişti çünkü kraliyete gitmek istemiyordu.3 ay sonra lise sınavları vardı.onun için çok çalışmalıydı halasının ayarladığı gibi öğretmenleri hergün geliyordu.Diana hergün kendini daha çok geliştiriyor ve yetiştiriyordu.Kafasını toplamak için yüzmeye gidiyordu.Yazın yarışları vardı Diana takımdaki en iyi yüzücülerden olduğu için yaz tatilinde avrupaya gideceklerdi neredeyse her ülkeyi dolaşacaklardı.Aslında öğretmenleri buna pek sıcak bakmıyordu ama olsun Diana onlarıda ikna edecekti.Hayat artık istediği yöndeydi.Diana büyüdüğünde çok güçlü bir kraliçe olacaktı bunu herkes biliyordu bazı insanlar ondan korkuyorlardı çünkü;Diana her zaman doğrucuydu eğer kraliyete geçerse onların dalaverelerini anlayacağını biliyorlardı.

2017
Diana üniversite'yi bitirmişti.Oxford'dan menzun olmuştu,bir savcı olarak.Şimdi ise taht boş kaldığı için Diana tahtta geçmişti.O zamanlar herşey iyi gidiyordu Diana kraliçeliği sevmişti.Fakat kötü yıllar çok uzakta değildi...


2030
Ülkede bir kargaşa çıkmıştı Diana hapse attırılmıştı insanların haklarını savunduğu ve yenilikçi olduğu için ama o bu davadan vazgeçmeyecekti, insanlar haklarını savunmalıydlar allah onlara niye zeka verirdiki aksi olsaydı fakat kimse bunu önemsemiyordu.İnsanlara bir şey yapmak zor geliyordu her neyse bunları kafaya takmaya değmez dedi diana aslında değerdi bunu o da biliyordu fakat bilmek istemiyordu.günleri kitap okuyarak hayal kurarak geçiyordu. bir gün yine hayal kuruyorken gardiyanlar geldi mahkemeye çıkacaktı,mahkeme heyetinin %92'isi Dianayı haklı bulmuştu fakat mahkeme sonucunda Diananın asılmasına karar verilmişti.Diana kürsüye doğru bir kurban değilde bir prenses gibi gidiyordu.Tüm ingiltereliler oradaydı çoğu üzülüyordu çünkü Diana onlara değer veren bir yöneticiydi.Diana asılacağı zaman herkes ağlıyordu Diana ise gülümsüyordu her zamanki gibi sıcacık bir güneş gibi gülümsüyordu bu onu çekemeyenleri sinirlendiriyordu.Diana asılırken en azından insanları bir kibrit kadar bile olsa aydınlatabildim diyordu,en azında bunu yapabildim.
                                                          S O N


16 Ekim 2013 Çarşamba

miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Yaptıklarımızın Sonuçları



                                                         Yaptıklarımızın Sonuçları

    Hayatta her insan yanlış yapabilir.Aynı şekilde bizde yanlış yapabiliriz Fakat yanlış yapan birini gördüğümüz zamanhemen müdahale etmeliziyiz.Yoksa bizde yanlışı yapan kadar suçlu oluruz.Bununla ilgili bir söz var: Yanlışı gören ve elini uzatmayan yanlışı yapan kadar suçludur.Bence çok doğru bir söz.Çünkü bir insan yanlış bir şeyi yapıyorsa ve biz bu yanlışı gördüğümüz halde hiçbirşey yapmıyorsak bu suça bizde ortak olmuşuz demektir.Misalen bir arkadaşımız başka bir arkadaşımızdan kopya çekiyor ve bizde bunu görüyor ama öğretmene söylemiyorsak bizde suçluyuz demektir.
fakat arkadaşımızın bu yanlışı görüp de müdahale edersek ve o yanlışın yapılmasını engellersek  güzel bir şey yapmış oluruz.
bir yanlışı görüyorsak mutlaka ona engel olalım  yoksa yanlışı yapan kadar suçlu oluruz.